В момент на слабост заридавам,
лицето си покривам аз с ръце
и радост сляпа си внушавам,
че има в моето сърце.
Оглеждам се наляво и надясно,
но виждам само мъка и тъга.
Сърцето бие лудо, бясно
за туй, що било е досега.
И в края на всичко,
в края на деня,
желанието ми е едно-едничко -
моя спътница да е смъртта.
Нищо не остана.
© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Всички права запазени