Не остана вече нищо,
което да направя,
за да спечеля любовта ти.
Борех се толкова време.
И какво ли не правех,
как ли пред теб не се унижавах.
Маски лъжовни и
признания любовни.
Усмивки чаровни и
клетви отровни.
Море от чувства и
гневни, и страстни.
И остриета в сърцето,
болезнени и ужасни.
И океан от любов.
И следи -
пясъчни сухи сълзи...
И извор на омраза,
и айсберг от замръзнали мечти.
И водопад от падащи надежди.
Забравени тъжни копнежи...
Всичко ти показах.
Как ли обичта си пред теб не доказвах.
Всичките красоти на света,
в образа на болката,
на любовта.
И залеза самотен и студен,
и изгрева на слънчевия ден.
И възвишенията на планините,
и светлината на звездите.
И мощта на луната,
и на слънцето топлината...
Всичките тайни на земята.
Всички мои сълзи
мога да излея върху теб
като бурни морски вълни.
И пак ще продължава да ме боли.
И бих продължавала за теб да се боря,
само ако знаех какво още да сторя.
© Радена Todos los derechos reservados