10.01.2009 г., 0:26 ч.

Нищо повече не мога да направя 

  Поезия
961 0 3
 

Не остана вече нищо,

което да направя,

за да спечеля любовта ти.

                      Борех се толкова време.

И какво ли не правех,

как ли пред теб не се унижавах.

 

Маски лъжовни и

признания любовни.


Усмивки чаровни и

клетви отровни.


Море от чувства и

гневни, и страстни.

И остриета в сърцето,

болезнени и ужасни.


И океан от любов.

И следи -

пясъчни сухи сълзи...

И извор на омраза,

и айсберг от замръзнали мечти.


И водопад от падащи надежди.
Забравени тъжни копнежи...


Всичко ти показах.
Как ли обичта си пред теб не доказвах.

 

Всичките красоти на света,

в образа на болката,

на любовта.

 

И залеза самотен и студен,

и изгрева на слънчевия ден.


И възвишенията на планините,

и светлината на звездите.


И мощта на луната,

и на слънцето топлината...


Всичките тайни на земята.

 

Всички мои сълзи

мога да излея върху теб

като бурни морски вълни.

И пак ще продължава да ме боли.

 

 

И бих продължавала за теб да се боря,
само ако знаех какво още да сторя.

 

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не си заслужава да се бориш за него,ако наистина те иска,той някой ден ще се бори за теб... Жулли е права,остави го,той сам ще разбере какво е загубил ...Успех
  • Все едно за мен е писано, чувствам абсолютно същото. Страхотно е, наистина!
  • Остави го! Хареса ми.
Предложения
: ??:??