27 may 2021, 12:49

Но чувстваш обичта ми цяла 

  Poesía » De amor
576 2 4

Не помниш ли? Ти беше в транс.

С любов докосвах те едва.

Сънуваше щастлив романс

роден от приказни слова.

 

По- нежно и от нежността

шептях ти стихове омайни.

По теб рисувах със мечта,

извайвах чудните ти тайни.

 

Не си запомнила съня,

но чувстваш обичта ми цяла.

И хубава си през деня

с усмивката ти засияла.

 

Не можеш да повярваш ти,

че силно влюбен в теб съм аз.

Вълшебно пак ще долети

душата ми при теб завчас.

 

 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??