Към тебе се движа полека
с усмивка (от истински лед)...
В двубоя успях да те скърша...
приключено вече е с теб...
Към мене запращаш куршуми
(уви... преминават през мен)...
разсмива ме, знай, слабостта ти...
безсилен си ти срещу мен!
Когато най-сетне разбираш,
че мене не можеш да спреш...
Започваш да молиш за милост,
но милост аз нямам към теб...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados