22.09.2017 г., 23:12 ч.

Но милост аз нямам към теб 

  Поезия » Философска, Друга
312 0 1

Към тебе се движа полека

с усмивка (от истински лед)...

В двубоя успях да те скърша...

приключено вече е с теб...

 

Към мене запращаш куршуми

(уви... преминават през мен)...

разсмива ме, знай, слабостта ти...

безсилен си ти срещу мен!

 

Когато най-сетне разбираш,

че мене не можеш да спреш...

Започваш да молиш за милост,

но милост аз нямам към теб...

 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??