26 ene 2007, 15:25

No name 

  Poesía
705 0 1

Здравей,  човеко, даряващ любовта!

Защо ме подминаваш така?

Нима аз не заслужавам радостта?

Защо животът е толкова суров?

И вместо радост, болка сполетява цялата земя?

Здравей, човеко, на радостта!

Дари ми малко топлина,

Покажи ми, че всеки заслужава любовта.

 

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??