Някога си мислех,
че имаме всичко.
Някога чувствах,
че Раят е наш.
Някога сълзите ни
бяха от щастие.
Някога тръпнехме
от страст.
Някога болката
ни изглеждаше кошмар.
Някога да стоим
един до друг
беше сбъдната мечта.
Някога си казвахме
"обичам те" и то беше всичко.
Някога живях,
но не сега...
© Александра Ангелова Todos los derechos reservados