6.02.2008 г., 21:12 ч.

Но не сега 

  Поезия » Любовна
498 0 1

Някога си мислех,

че имаме всичко.

Някога чувствах,

че Раят е наш.

Някога сълзите ни

бяха от щастие.

Някога тръпнехме

от страст.

Някога болката

ни изглеждаше кошмар.

Някога да стоим

един до друг

беше сбъдната мечта.

Някога си казвахме

"обичам те" и то беше всичко.

Някога живях,

но не сега...

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовно разочарование,но ще ти мине,после ще е само спомен.Стихчето е хубаво!
Предложения
: ??:??