16 oct 2009, 11:13

Но не си на мода вече ти! 

  Poesía » De amor
657 0 0

Хей, момче, аз обичах те!

Спомняш ли си ти това?

Сещаш ли се в самотните си нощи

как вървяхмe ръка за ръка?

Как говореше ми нежно

и караше ми да се смея?

Как очите ми блестяха,

щом твоeто име изрека!

 

Хей, момче, аз желаех те!

Спомняш ли си ти това?

Сещаш ли се как дадох ти всичко,

за да те задържа?

Как говореше ми вече

и караше ми да се чувствам най-долната на света!

А как остави ме, спомняш ли си ти?

Прегърна ме, целуна ме

и каза „За мене забрави!”!

 

Хей, момче, аз плаках за теб!

Знаеш ли ти за това?

Защо не беше до мен, когато капеше сълза след сълза?

Защо се връщаш да ме нараниш отново,

да видиш колко още мога да понеса!

 

Хей, момче, аз забравих те!

Запомни ти това!

И да ме търсиш, и да ме искаш,

вече с друг съм сега!

А ти какво ми даваше -

обещания без покритие и много сълзи!

Хайде, скъпи, не се отчайвай,

но не си на мода вече ти!

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??