НО ОСТАНИ
Не искам лятото да си отива!
Не моля нощите на друг сезон -
нека да бъдат винаги красиви...
Нестихващ стон.
Нестихващ стон.
Звездите са по-близо щом сме млади.
По-близо и по-светли отпреди.
Изгаряме във страстните им клади...
Но остани!
Но остани!
Какво е лятото за нас? Какво е?
Горещи мисли, морски бриз, мечти
и твоят образ млад, опрян до моя...
Но остани!
Но остани!
Във тези нощи пясъкът е топъл,
а от очите ни струят искри...
Във нас остана оня искрен вопъл:
Но остани!
Но остани!
Не искам лятото да си отива!
В сърцата ни потрепва камертон -
нека да бъдем винаги щастливи...
Нестихващ стон.
Нестихващ стон.
© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados