10 mar 2008, 7:41

Но теб те няма... 

  Poesía » De amor
732 1 2

Аз зная - зле постъпих,
аз зная - не трябваше да е така,
аз зная и че те потъпках,
аз зная - мразиш ме сега.
И други ме целуват,
и други ме прегръщат,
и други аз сънувам,
но все към теб се връщам
и вече аз се мразя,
задето тъй те нараних!
И вече аз се мразя,
задето любовта разбих!

Спътникът ми нов в живота,
спътник е без цел, без посока
има хиляди лица и устни,
хиляди тела и вкусва
от мене както ти преди.
Но без тебе някак си боли.
Но теб те няма...

Самотата - тя е с мене,
самотата - тя ме обича,
самотата - нощем, денем,
безпощадно с мене тича.
А аз за тебе плача,
а аз заради теб се мразя,
а аз за теб само нещо значих
и сама от теб избягах.

Спътникът ми нов в живота,
спътник е без цел и без посока,
самота накратко го наричат
и както тебе ме обича,
но като тебе не прегръща
и света така не преобръща.
Но теб те няма...

Всяка вечер друг ми води,
всяка вечер е различен,
всяка вечер с нов мъж ходя,
но никой от тях аз не обичам.
Докосване на вятър
и целувки на сълзи
със слънчеви дуети
преследват мойте дни.

Спътникът ми нов в живота,
спътник като мен - пак без посока
всяка нощ до мен заспива
и прошепва ми, че съм красива,
какъвто искам - на такъв прилича,
но до днес аз само теб обичам!!!
Но теб те няма...

 

 

П.п. Винаги ще те обичам, Веско!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • мерси, Тошенце получих камиона с целувките, скоро при теб трябва да пристигнат два а той стиха е стар, те нещата се подредиха, ама ги публикувам хронологично след 2-3 дни чакай нещо весело и от мен
  • пете миличко пак прекрасен стих си сътворила!!
    но от твойта мъка страдам и аз мила!
    айде сега да видя усмивка голяма
    защото от мъката смисъл няма!
    сега излез и ще видиш пред вас
    един камион пълен с целувки дошъл чак от бургас!!
Propuestas
: ??:??