Номер три е трамвая –
дрънка днес без билет,
тръгва в седем към рая
и пристига към пет!
Двете релси си счупи
третата – за късмет!
Още търси да купи
за ремонта съвет.
На завоя триъгълен,
всеки нещо крещи,
а живот - тъпоъгълен,
лесно е... да се изтрещи!
Номер три е трамвая.
Трака още, върви-
вече все му е тая,
райски ад го насви...
© Todos los derechos reservados