28 feb 2007, 20:37

Нормално 

  Poesía
483 0 3
Отново среща със смъртта...
Нормален ли е егоизма?
Извратена ли е мисълта:
"Благодаря ти, Боже, че съм жив!"
Последно сбогом да му кажем
и почит да му отдадем...
със суета окичени
дори в последния му ден.
С тъга и облекчение от
храма Божи се изнизваме,
събрани група лицемери,
последна прошка искали
от ближния...

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??