28.02.2007 г., 20:37 ч.

Нормално 

  Поезия
484 0 3
Отново среща със смъртта...
Нормален ли е егоизма?
Извратена ли е мисълта:
"Благодаря ти, Боже, че съм жив!"
Последно сбогом да му кажем
и почит да му отдадем...
със суета окичени
дори в последния му ден.
С тъга и облекчение от
храма Божи се изнизваме,
събрани група лицемери,
последна прошка искали
от ближния...

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??