18 feb 2017, 21:57

Нощ 

  Poesía » De amor
256 0 0

Беше нощ, и беше зимна,

дойде незнайно откъде

една любов незабравима,

но ние с теб бяхме невъзможни...

 

Много инат в душите ни,

а сълзите се криеха зад тъмни очила,

плачат сърцата ни неутешими,

обвити от предразсъдъци...

 

Пътищата ни се разделиха,

лицата почти избледняха,

но нищо не е така далеко,

както човек се дели от човека...

 

 

© Симона Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??