23 sept 2018, 22:59

Нощ 

  Poesía
618 1 2

Нощта е мрачна,
но обагрена от сърпът лунен.
Светлината хладка
с тъмнината бори се,
а вятърът е тъй бурен.

Стихии преплитат се една о друга,
о хаоса потъна и мъничкото ред,
но не ще потъна във заблуда,
не ще бъда мъченикът клет.
Не ще раздавам клетви,
не ще роня и сълзѝ.
С изправена глава, бурята ще гледам,
пък който иска да пълзи.
 

© Rambo Silek Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??