9 nov 2019, 23:39

Нощ 3 

  Poesía » Filosófica
491 1 0

Ето - денят си отива,

нощта своите криле разпери

и душа в нея ще заспива,

след като от болка ще трепери.

 

И ще чезнат слънчеви лъчи,

ще се чуе камбанен звън

и сърце ще се натъжи

в очакване на вечен сън.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??