9.11.2019 г., 23:39 ч.

Нощ 3 

  Поезия » Философска
486 1 0

Ето - денят си отива,

нощта своите криле разпери

и душа в нея ще заспива,

след като от болка ще трепери.

 

И ще чезнат слънчеви лъчи,

ще се чуе камбанен звън

и сърце ще се натъжи

в очакване на вечен сън.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??