Nov 9, 2019, 11:39 PM

Нощ 3 

  Poetry » Phylosophy
547 1 0

Ето - денят си отива,

нощта своите криле разпери

и душа в нея ще заспива,

след като от болка ще трепери.

 

И ще чезнат слънчеви лъчи,

ще се чуе камбанен звън

и сърце ще се натъжи

в очакване на вечен сън.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??