10 sept 2012, 12:21

Нощ 

  Poesía » Del paisaje
1046 0 8

 

 

 

 

 

                                              Тук нощем пеят птици

                                               и пърха пролетта прозрачна,

                                               задъхана зората тича

                                               със аромат гората да окичи.

 

 

                                              Тук няма изгрев без цъфтящо утро,

                                               а залезът е огнено изгарящ

                                               и слънцето рисува колорити

                                               от всичките нюанси на дъгата.

 

 

                                               Звездите са дихание от бездна чудотворна,

                                               а месецът извива се и стене,

                                               небето със блестяща многозвучност

                                               приглася с хор от птичи трели.

© Сара Махова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??