Тук нощем пеят птици
и пърха пролетта прозрачна,
задъхана зората тича
със аромат гората да окичи.
Тук няма изгрев без цъфтящо утро,
а залезът е огнено изгарящ
и слънцето рисува колорити
от всичките нюанси на дъгата.
Звездите са дихание от бездна чудотворна,
а месецът извива се и стене,
небето със блестяща многозвучност
приглася с хор от птичи трели.
© Сара Махова Всички права запазени