Сърцето тихо бие за един човек,
горещи сълзи се спускат по лицето ми.
Устни напукани жадуват за искрена целувка от любимата.
Тъга и мълчание ме обгръща в тъмната октомврийска нощ.
Звездите мъждукат като красивите очи на любимата -
сякаш искат да ми подскажат нещо.
Нежните ритми от струните на китарата ме обгръщат, както тя мен.
Вятърът ме кара да настръхвам,
все едно тя целува моето тяло.
© Бисер Иванов Todos los derechos reservados