1.02.2011 г., 22:40 ч.

Нощ без любимата 

  Поезия » Любовна
503 0 2

Сърцето тихо бие за един човек,

горещи сълзи се спускат по лицето ми.

Устни напукани жадуват за искрена целувка от любимата.

Тъга и мълчание ме обгръща в тъмната октомврийска нощ.

Звездите мъждукат като красивите очи на любимата -

сякаш искат да ми подскажат нещо.

Нежните ритми от струните на китарата ме обгръщат, както тя мен.

Вятърът ме кара да настръхвам,

все едно тя целува моето тяло.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??