1 abr 2018, 23:46

Нощ в спомени. 

  Poesía
720 0 2

В горите
дърветата стари легенди шептят,
а легендите стари спомени зоват.
Вее вятър, мъглите пищят.

Нощем звездите пеят на гората,
а под нея благославя я земята.

Душевно огнище, на спомена къща,
всяка нощ там бледия спомен се връща.
Като жив отново през гората върви.
И вятърът вее и мъглата пищи...

Спомен, шепти с езика на гората.
Светяват му по пътя звездите и луната.

Легенди, съживени от тихият шепот
на дърветата стари
и от разказите на нощните твари.

© Михаел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??