12 oct 2013, 20:12

Нощ за любов 

  Poesía » De amor
388 0 0

Нощ за любов

 

Тази настръхнала тишина

изпила думите на залеза.

Тази сълза онемяла от обичане

пише ласкав нощен стих

с капчици нежна страст.

Чувствената нощ сгушва

парченце тръпнеща наслада,

докосване на есенен блус.

И безумно обичане. Няма край.

Няма свършване такава нощ,

жадна за любов. Много любов.

 

©Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??