12 окт. 2013 г., 20:12

Нощ за любов 

  Поэзия » Любовная
418 0 0

Нощ за любов

 

Тази настръхнала тишина

изпила думите на залеза.

Тази сълза онемяла от обичане

пише ласкав нощен стих

с капчици нежна страст.

Чувствената нощ сгушва

парченце тръпнеща наслада,

докосване на есенен блус.

И безумно обичане. Няма край.

Няма свършване такава нощ,

жадна за любов. Много любов.

 

©Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??