16 mar 2013, 10:54

Нощем 

  Poesía
643 0 5

Нощем

очите ми

стават пътеки -

стръмно-трънливи и мамещи.

 

Стремглаво по тях поемам -

бездомна по рождение.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??