Mar 16, 2013, 10:54 AM

Нощем 

  Poetry
644 0 5

Нощем

очите ми

стават пътеки -

стръмно-трънливи и мамещи.

 

Стремглаво по тях поемам -

бездомна по рождение.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??