16 feb 2012, 20:35

Нощен спомен в бяло 

  Poesía » De amor
966 0 16

---



С нощта съм във поредна изневяра!

Безока чернокоса и искряща,

греховно-първородна ме опари,

забулена на страстите под плаща!


 

Блестях от влага, диво-пълнолунна,

лика ти в тъмнината разпознала!

Катерех върховете ти бездумна,

а кожата си - бяла като знаме,


 

бродирано с победното ти име,

развях, и в тишина капитулирах...

С развитото си рамо любех зима,

а с другото по-жарко те намирах!


 

И всички млечни пътища събрала,

в очите ти страстта ми се разплете!

Изгубих ум... а споменът във бяло

разпръсна аромат на силуети...

 


 

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??