21 feb 2010, 23:31

Нощен танц 

  Poesía
717 0 1

Нощта и вятърът във клоните танцуват

под музиката от капчуците!...

О, Фейо на нощта!...

Успокой ранените души и дай ни сили!...

За да посрещнем утрото с надежда!...

© Живко Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??