Feb 21, 2010, 11:31 PM

Нощен танц 

  Poetry
703 0 1

Нощта и вятърът във клоните танцуват

под музиката от капчуците!...

О, Фейо на нощта!...

Успокой ранените души и дай ни сили!...

За да посрещнем утрото с надежда!...

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??