Звездите нощем ти нашепват
това, което денем крия,
във нощите си съм способна
докрай душата да разкрия!
Но щом денят ме завладее,
аз ставам пак оная, скритата.
Спотайвам чувства и се смея –
така убивам монотонно дните.
© Зорница Черногорова Todos los derechos reservados