Aug 28, 2010, 8:26 PM

Нощна птица 

  Poetry
428 0 0

Звездите нощем ти нашепват

това, което денем крия,

във нощите си съм способна

докрай душата да разкрия!



Но щом денят ме завладее,

аз ставам пак оная, скритата.

Спотайвам чувства и се смея –

така убивам монотонно дните.

© Зорница Черногорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??