9 feb 2007, 16:38

Нощта 

  Poesía
522 0 11

Тънкостенно се счупи нощта
на парчета разпиля тишината,
изви се сълза тънкоструйна,
и достигна звездите, луната.

Тънкострунна китара заплака,
във шест струни събрала душа
глас издигайки, тихо простена...
и скъса най-тънката струна.

Поличбено се спусна мъгла,
като гъста гора се разстла.
Крясък птичи в далечината,
а заплака тънкогласна вина.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??