28 mar 2013, 17:55

Нощта е прекрасна 

  Poesía » De amor
846 0 0

Нощта е толкова прекрасна,

зове ни към греха.

Идвам при теб много страстна,

а ти угасяш всяка светлина.

 

Остава само да свети електрическата печка

и една запалена с любов свещ.

За нас няма никаква пречка

да се отдадем ние с кеф.

 

Нощта е толкова прекрасна,

още повече след преживяното.

Отивам в моята стая щастлива,

но искам те отново и отново.

 

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??