Mar 28, 2013, 5:55 PM

Нощта е прекрасна 

  Poetry » Love
835 0 0

Нощта е толкова прекрасна,

зове ни към греха.

Идвам при теб много страстна,

а ти угасяш всяка светлина.

 

Остава само да свети електрическата печка

и една запалена с любов свещ.

За нас няма никаква пречка

да се отдадем ние с кеф.

 

Нощта е толкова прекрасна,

още повече след преживяното.

Отивам в моята стая щастлива,

но искам те отново и отново.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??