26 may 2008, 10:35

Нощта и грешниците 

  Poesía » De amor
487 0 2
Нощта, самотницата черна,
разгърна свойта пелерина
и в мрак покри душата бедна,
смразяващ хлад от там премина.

На всички грешници вината
в сърцата страдащи събужда,
нощта сестра е на тъгата,
а нея утрото прокужда.

Нощта, самотницата черна,
обгърна ме и си замина...
Пред себе си дали съм верна???
Що болката ми не отмина???

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??