5 ene 2020, 0:50

Нощта не спи 

  Poesía » De amor
986 0 0

Тиха нощ покри градчето.

Изгряха хиляди звезди.

Щастливо е небето.

Щастливи сме, и аз, и ти!

 

Топъл вятър ни галеше косите.

В очите ни блестеше не една мечта!

И сляти ни ведно душите,

безгрижно пътувахме към любовта!

 

Искри от нежност ни обливаха.

Говорехме един на друг без думи.

Устните ни парещи се сливаха.

Ореол от обич построихме помежду ни!

 

© Мирослав Дечев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??