Тиха нощ покри градчето.
Изгряха хиляди звезди.
Щастливо е небето.
Щастливи сме, и аз, и ти!
Топъл вятър ни галеше косите.
В очите ни блестеше не една мечта!
И сляти ни ведно душите,
безгрижно пътувахме към любовта!
Искри от нежност ни обливаха.
Говорехме един на друг без думи.
Устните ни парещи се сливаха.
Ореол от обич построихме помежду ни!
© Мирослав Дечев All rights reserved.