24 oct 2005, 16:00

Носталгично 

  Poesía
534 0 2
Бяхме някога момчетата, които
живееха с Битълс и надежди,
изнизваха се дните със Щурците
безоблачно и някак си небрежно.

Момичетата, стройни и красиви,
а пейките на парковете - скрити.
С рефрен на Кеца "Спри, не си отивай",
живееха и гаснеха мечтите.

Течеше Дунав, бавно, благородно,
изчезваха приятелите, като дни.
Васко пееше поредно - "Сбогом, сбогом..."
а Лилето запя - "Осъдени души".

Превърна времето момчетата в мъже,
мъжете - в старци носталгични.
И пак реката с времето тече,
безгрижнo внуците край нея тичат.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??