Носталгията
скри се във листата
на есенния
златен звездопад
понесе се
на птиците с крилата
строи ятата
за последния парад.
Със залеза
Миналото си отиде
оставило на пясъка
от любов следи
вкуса тръпчив
на чувствата отнесе
и блясъкът във ириса
на търсещи очи.
Тъгата
като призрак се прокрадва
дава на душата
броеница от прекрасни дни
после къса я
и всичко се разпада
Времето
грижливо ги събира,
лекува от тъга
с Мечти.
Ноември,2018г
Варна,Гавпаил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados
стих от сълзите ни песенни!