21 jul 2021, 22:55  

Носталгия 

  Poesía » Civil
310 0 0

Граждани със временен статут,

в държава във която

всеки прави се на луд,

следи със калкулатор

и пресмята,

колко ли ще струват

килограм домати.

А бяха други времена,

лицата бяха весели,

салатите евтини

заплатите бяха равни

на злато,

хората бяха равни

безплатно!

Децата ни какво ще наследят?!

Дългове, камъни и смрат!?

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??