Ухаеше на неродена пролет
и топла, мека беше вечерта;
отнякъде долиташе мелодия
и тихо падаше нощта.
Навяваше потискана носталгия,
напомняше забравени лета,
когато пак така на свечеряване
една ръка ръката ми държа.
© Белослава Todos los derechos reservados