8 oct 2014, 22:30  

Носталгия 

  Poesía » De amor
513 0 2

Носталгия

 

И стана тихо.
Теменужено познато.
Очите ти искряха,
като светеща елха.
Но аз познавам този блясък,
който е прелюдия към пустота.

***

 

 

© Камена Григорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??