Oct 8, 2014, 10:30 PM  

Носталгия 

  Poetry » Love
512 0 2

Носталгия

 

И стана тихо.
Теменужено познато.
Очите ти искряха,
като светеща елха.
Но аз познавам този блясък,
който е прелюдия към пустота.

***

 

 

© Камена Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??