8.10.2014 г., 22:30 ч.  

Носталгия 

  Поезия » Любовна
511 0 2

Носталгия

 

И стана тихо.
Теменужено познато.
Очите ти искряха,
като светеща елха.
Но аз познавам този блясък,
който е прелюдия към пустота.

***

 

 

© Камена Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??