8 окт. 2014 г., 22:30  

Носталгия 

  Поэзия » Любовная
589 0 2

Носталгия

 

И стана тихо.
Теменужено познато.
Очите ти искряха,
като светеща елха.
Но аз познавам този блясък,
който е прелюдия към пустота.

***

 

 

© Камена Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??