4 feb 2011, 13:12

Носталгия 

  Poesía » Otra
703 0 14

Носталгия

 

съскат инстинктите
въглени върху сняг
зимна вечер 
спомен-южняк
сребърни сенки
среднощни комини
приказен шепот
ръкавица без длан
в пряспата - стъпки
в храстите - скреж
таралежи се тишината 
зъзне вляво
струна-копнеж
съскат инстинктите
спомен стигане няма
зимна вечер
мълчалива луна
шарен свят
радост до рана
черно-бяла
огнено-ледена
някой
едва се позна

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??