Отново си мисля за тебе,
ума ми замръква в нощта
и сякаш безкрая зове ме
с духа на далечна звезда!
И пия от извор съдбовен -
премъдрост от жива вода,
и ражда се паметно слово
из мрака положил съня!
Изгарян от вътрешна жажда,
отново си мисля за тебе,
мечти Възкресения раждат
и нова надежда зове ме!
ЛЪЧИСТА
© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados